fredag 20. januar 2012

Loppejakt Indre Østfold rundt! :)))

Som jeg lovte dere i forrige innlegg, så skulle jeg fortelle dere om hvordan det gikk med min jakt på lopper. Vi dro først til Degernes, der har Mental Helse en stor bruktbutikk. Har funnet mye fint der oppgjennom årene, men onsdagen var det lite å finne. Så det eneste som kom ut fra butikken sammen med meg var denne:


Syns den gjør seg godt som fruktkurv, her er det bare å fylle på av sunne godsaker! Likte hanken på den og så er den så solid, skikkelig tung er den! 50 kr villa ho Gro ha for den og det syns jeg var litt i overkant, ikke pris dere ut av markedet da Gro! Men siden pengene går til en god sak, så er det ok! :))

Neste stopp ble en brukthandel i Askim. Da vi kom inn der bare hiiimla vi med øynene! Masse kvadrat med både rot, (joda, det er sant, ikke noe ordensmenneske som driver stedet der iallefall, men trivelig, det var han og da er jo alt greit!!) og skikklige storkupp! Særlig et klesskap med speil og en sofagruppe med bord var nyyyydelige, men det var alt solgt gitt! Ikke så rart det nei.

Fant tilfeldigvis denne glasskrukka nedstøvet i en krok. Det var kjærlighet ved første blikk!! Jeg bare elsker den! Og herligheta skulle han bare 10 kr for!!! Da ble jeg sååå glad!

Her har jeg prøvd å lage en lykt av den, og nedenunder et bilde av den med kjøkkenredskaper i. Tenker den også kan gjøre nytten som vase til tulipaner kanskje....... Faktisk så var jeg på jakt etter et gammelt lite skap jeg kan ha på kjøkkenet, så jeg og min nabosøster gikk rundt og kikka på alle skap vi fant og det var mange. Overalt hvor vi kom, lyste det lapper mot oss, solgt - solgt - solgt! Det var da som fasan! Dessuten ville jeg ikke ha et låsbart skap, for det har jeg brent meg på før, kjøper gamle skap med dårlige låser eller nøklene ikke passer til! Har to sånne ødelagte skap allerede her hjemme, trenger ikke flere!Men til slutt fant jeg altså et passelig skap. Det har vi ikke rukket å hente enda, så bilder kommer senere. Skal nå male det noen runder med hvitmaling også, så jeg skal ta før og etter bilder.

Da sier jeg god helg til alle som titter innom her! :)


1 kommentar:

  1. Skjønne lopper du har funne! Gleder meg til å sjå skapet også:)
    Ønsker deg ein fin fredag♥
    Klem frå Mette.

    SvarSlett