onsdag 18. januar 2012

Onsdag og litt kjøkken.........

 En litt tung og grå onsdagsmorgen her. Men ikke så mye tåke som i går, da var det trist gitt! I natt har jeg ikke sovet et sekund, skjønner meg ikke på meg selv, så kvikk hele natta.........og timene bare går. Jaja, sånn er det vel å bli gammel, hehe??

I dag skal jeg på brukten på Degernes og lete etter skatter! Gleder meg sååå til det! Håper jeg finner noe riktig fint som jeg kan vise til dere, blir spennende! :)

Litt kjøkkenhylle-bilder i dag. Prøvde meg først uten blitz, men akk o ve, det ble ikke noe særlig, for å si det mildt, bare grøt!

Har tatt frem litt sommerlige ting på hylla, til jul hadde jeg masse rødt, og nå er jeg lei av det...........selv om jeg bruker endel rødt på kjøkkenet hele året rundt egentlig.............


Litt Green Gate lattekopper, og noen melaminkrus, som jeg bruker til brus og andre kalde drikker. Får sånn sommerfølelse inni meg av disse tingene, så de er jeg veldig glad i! Så i den nye katalogen til GG at det var kommet masse fint, så jeg skal nok kjøpe inn litt ting og tang til sommeren, tenker jeg.


Dette kryddersettet har jeg arvet etter mamma, det er jeg så glad i! Og så den lille bambien min da, min aller første, håper jeg finner en til i dag da, hvis jeg er heldig! Er så skjønne, disse småtassene, syns jeg!

Og så har jeg fått en følger til, så moro! Og takk for gode kommentarer her inne, det varmer et nordnorsk hjerte det! :) Ha en fin onsdag da, tuddelu!

1 kommentar:

  1. Så artig at du likte sengetøyet da, og så var det jo så billig også, det er også veldig greit synes jeg. Gleder meg til å se om du fant noe fint på Brukten :))

    Ha en fortsatt fin kveld :))

    SvarSlett