lørdag 21. januar 2012

Flere loppefunn

I går bars det tilbake til Askim for å hente skapet mitt. Like moro å være der som forrige gang! :) Gikk og snokte litt og kosa meg og da kom jeg over flere ting jeg hadde lyst på. Som disse tallerknene fra norske Figgjo, syns de var så nydelige! :)


Så var det denne vekta da, som er lik den mamma hadde. Jeg husker så godt da jeg i ti-års alderen begynte å bake på egen hånd, var med i 4H og hadde baking som oppgave det året. Jeg strevde så med den vekta, fikk det ikke til og måtte stadig be mamma om hjelp til oppmålingen. Husker hun litt frustrert si til meg: Lene, nå må du snart begynne å få det til, men akkove , det gjorde jeg aldri, *ler*. Den var nok litt for avansert for en tiåring ja.Skal ha den på kjøkkenhylla som et minne om mamma og en tiårings strev for å lykkes som baker! :))Denne mugga er egentlig mere blå enn det kommer fram på bildene. Den bare falt jeg for! Syns den er helt nydelig! For alle disse loppene betalte jeg bare 100 kr for, jeg syns jeg fikk mye for pengene. I går kom jeg igang med malingen av det nye skapet mitt. Tror det blir veldig mye bedre hvitt enn den fargen som var på! :) Gleder meg som en unge til jeg er ferdig og kan nyte resultatet av jobben!

Og så har jeg fått to nye følgere, så morsomt, velkommen skal dere være! :) God lørdag til alle som er innom meg! Kvelden skal brukes til å male og se litt på tv. En tur over til nabosøster blir det nok også. See ya!


2 kommentarer:

 1. Hei!!
  Tusen takk for besøket inne hos meg;o)
  Fargen på veggene mine er enkelt og greit eggehvit;o)) hvite tak og listverk;o)
  Klem
  Ann Berit

  SvarSlett
 2. Måtte bare komme med en kommentar her også, jeg:-) Vi arvet nettopp en slik vekt av min svigermor. Jeg skjønner ikke bær av den!! Begriper ikke at det går ann å bruke noe så tungvint. Har du funnet ut av det nå?? Fine tallerkener du fant!!

  SvarSlett