onsdag 14. desember 2011

En titt inn i soverommet!

  I dag har jeg og Lea vært på shopping, guri land kor mye folk det va på butikkan! Kjenner nå at dagene bare renner avgårde, hjelpe meg, og jeg som har såååå mye å gjøre før jul! Det er jo ikke mange dagene siden flyttingen og huset står selvfølgelig enda på hodet. Har  ikke handlet den siste julegaven, for jeg står helt fast,ka ska æ finne på til dem som har alt eller som vet om alle gavene de får? Nå må jeg bruke noen dager og legge hodet i bløt for å finne på noe lurt! De skal ikke klare å gjette hva jeg gir denne gang........*ler for meg selv* 
Bildene fra Annekset i dag: Siden jeg skulle låne bort huset til gjester fra nord da jeg reiste bort, pyntet jeg litt på soverommet også. Men bildene ble ikke noe bra, ser jo nå at putene er helt miss,men men, jeg får fornye litt når jeg kommer hjem. Er nok ikke så vant til å style, vet dere,( helt ny på dette her), heh, men det går seg vel til etterhvert, har jo ikke holdt på noe lenge i dette gamet så ......... Men jeg syns nå jeg har det veldig koselig i mitt lille hus! Ikke det at jeg ikke syns det er fint her i Bodø altså, vi har nu fådd det så kos her også. (Tenkte å ta noen bilda når vi kommer mer  i orden!)

Det lille forkleet sydde ho mamma til ho Lea da ho va liten. Ho laga en rosa til ho Nina, men den har kommet bort, og det er så trist! Ho mamma va så flink til å sy, og brodere og strikke.........men jeg har ikke så mye etter ho, det va jo mange onga ho sku lage til, så det her forkleet er jeg så glad for at jeg fremdeles har intakt. (Mamma gikk bort for 5 år siden og jeg kjenner at jeg blir trist når jeg tenker på at ho e borte, for jula va ho jo såååå glad i!)

1 kommentar:

  1. Kjempekoselig, og puta var lekker. Tenker du koser deg med baking og juleforberedelser. Her er det ikke så mye ferdig, har mye igjen, men julen kommer og julen går, og alt går greit likevel. Klem fra Mona.

    SvarSlett