torsdag 15. desember 2011

Julekjøkken


Jammen går dagan fort nu i desember! Skjønner ikke kor tida blir av altså?? Jaja, sånn e det, holder nu på med mitt æ da, som å pusse opp spisestuemøblan til ho Lea. Holder på med de to siste stolan, malte 2 strøket i dag. Får se i morra om det holder med 3 strøk, har kun brukt pensel på de her siste stolan og æ trur kanskje det blir nok med 3 strøk, for æ har malt tjukkere enn æ gjor med rulla/pensel på de 4 første. Så e det stoltrekkan som må tas av og de nye stiftes på, men det går nu ganske fort det.

Til helga tenkte æ å bynne å vaske den gamle leiligheta. Regne med å bruke 2-3 daga på det, for hofta mi e ikke som den sku ha vært, for å si det sånn! (Man bynne å trekke på åran, det e en kjensgjerning, jaja sånn e det!:) Ho Lea har nu prolaps i ryggen,så jeg har nu tenkt at æ ska vaske aleina, det går nu greit bare æ får tida på meg. Glede meg til å bli ferdig! Etter det skal æ bare konse om å få den her leiligheta i orden, og ho Elinemor. Kose meg og bare ta det med ro. Fikk handla den siste gaven i dag og glad e æ for det, for guri kor mye folk det e ute om dagan nu og myyye trafikk!


Litt julebilda i dag fra kjøkkenet i Annekset. Radioen liker jeg veldig godt, den er kjøpt på Clas Ohlsson og er flittig brukt, ser litt retro ut og det liker jeg!  Den røde klokka kjøpte jeg på brukten for 20 kr, og den går bokstavelig talt, som en klokke, hehe! Den lille julestjerna og nissevasen den står i var en liten adventsgave fra nabosøster, den ble jeg sååå glad for! Tusen takk, Ingrid! :))

Nei, nu får man vel ta kveld her. See ya!

2 kommentarer:

 1. Travle tider her hos deg skjønner jeg, men det ser ut som du har kommet langt med pyntinga, og så herlig at du skriver på dialekt :))

  Ønsker deg ei riktig god helg :))

  Tusen takk for at du stemte på meg hos NIB, det setter jeg veldig stor pris på :))

  SvarSlett
 2. Wow! Det var litt av ein plass å finne ein slik stilig radio!
  Kjempe koselege bilder ♥

  Eg har kjøpt duken på Kremmerhuset..

  Ynskjer deg ei glad og god helg :)

  Klem ♥

  SvarSlett