mandag 4. august 2014

Nymalt bad!


Har gitt badet et malingsstrøk! Fargen heter Kalkgrå. Ble litt forskrekka da jeg malte første strøket, for jeg syns malingen var mer grønn enn grå! Men nå som jeg har vent meg til den, syns jeg den er veldig fin! 

Har ikke hatt mulighet for å male gulvet enda, men malingen er kjøpt inn, så det tar jeg senere utpå høsten. Bilder kommer! Skal også få satt inn dusjkabinett etterhvert. :)

Ønsker dere som er innom her og titter en fin ny augustuke! :)

3 kommentarer:

 1. Så fint det ble, Lene!! Fargen passet veldig godt det orientalske interiøret ditt. Blir spennende med gulvet til høsten:) Lekkert med gudinnen på håndklene! Skal male gulvet på et soverom om et par dager, det er den morsomte malejobben av de alle.

  God tur til jentene dine og kos deg masse!!
  Klem fra Jorunn

  SvarSlett
 2. Tusen hjertelig takk for fin kommentar du la igjen hos meg :) det varmer og høre at noen liker det man gjør :) Ja, absolutt enig i at fargene ligner hverandre veldig! Der ble kjempe fint med den på badet ditt :)
  Du er flink selv du :)
  Ha en fortsatt fin sommer :)

  SvarSlett
 3. Ofte så forandrer fargen seg når den tørker og farger varierer fra rom til rom- hvor mye lys det er der osv. Syntes fargen er fin på badet ditt og flott speil du har der :)


  Flott med så gode tilbud da og heldig jente og snill mormor !

  Ønsker deg en fin ny uke og en flott kveld

  Klemmer fra Monica

  SvarSlett