torsdag 1. mai 2014

Hjem kjære hjem!Tilbake igjen etter en helt fantastisk Spania-tur! Har kost meg sånn. :))
Fått meg nytt teppe i stua, er kjempefornøyd med det, syns det passet så fint inn her. Angret litt at jeg ikke kjøpte det litt større, men ok.............

( En ting jeg visst også bør få kjøpt er et nytt kamera! Syns altså bildene blir så dårlige, så jeg må bare beklage det!)


Tenkte jeg skulle få vasket trekket til sofaen snart. Men er så usikker på om det går an. Trekket heter Svanby beige og det står på ikea sine sider at det ikke kan vaskes i maskin. Er det noen av dere som har råd ang. vasking av Ektorp-trekk?6 kommentarer:

 1. Nydelig teppe Lena, grattis. Prøv å vask trekket på ullprogram, det tror jeg går greit. Min venninne har Ektorp med trekk som ikke skal vaskes, men hun vasker det på ullprogram i maskinen. Prøv med et trekk først. Lykke til. Høres godt ut med sol og varme, tenker du har kost deg. Her er det strålende sol og blå himmel, men nordavinden er iskald, det er ikke utevær. God helg til deg, kos deg, klem fra Mona.

  SvarSlett
 2. Flott teppe :) Jeg har et Svanby trekk som jeg har vasket på ullprogram som Kreoline også forteller. Så ta sjansen du- emn ikke skyld på meg, hi hi :)

  Borte bra men hjemme best !

  Nyt dagen klem fra Monica

  SvarSlett
 3. Veldig hyggelig å høre at du har hatt en fin tur, Lene!! Teppet var kjempefint og passet så bra inn med resten av interiøret!! Likte godt putene din også:) Jeg har Ektorptrekk selv, men de kan vaskes. Høres fornuftig ut som de over her skriver at du prøver med et trekk først på ullprogram (hadde droppet sentrifugering selv på lav hastighet hvis det er det i programmet).

  Ha en kjempefin helg!
  Klem fra Jorunn

  SvarSlett
 4. Så koselig du har det :):)

  Klem Bente

  SvarSlett
 5. Åå så flott teppe!!!
  Kjempeflott hos deg❤

  Fin uke til deg søte;)

  God klem.

  SvarSlett