søndag 20. april 2014

Less is more?


Måtte bare gjøre om litt i gangen her om dagen. Syns det ble altfor mange farger! Less is more, heter det jo, og jeg ble nå iallefall veldig fornøyd med resultatet..........Tok bort et hav av puter og hengte opp en ny gardin. 

Beholdt den lilla puta.  Fargen går igjen i det lille bildet ved lykta. Nydelig påskevær ute, det er bare å nyte! Om noen dager setter jeg kursen for Spania, gleder meg veldig til det! 


Ønsker alle god påske fortsatt!


See ya!


3 kommentarer:

 1. Det er kjempefint nå i hvert fall - skikkelig koselig :) Alltid ok med litt forandring også. Ja, Leo liker ikke når det er for varm- han har jo så mye pels. Hvor til sydligere strøk er det du skal ?

  Ønsker deg en herlig uke

  Klemmer fra Monica

  SvarSlett
 2. Hei Lene, takk for påskehilsen, og vel overstått påske til deg. Så koselig du har fått det i leiligheten, mye lekkert, likte så godt spisebordet ditt. God tur til Spania, kos deg og nyt sommeren. Klem fra Mona.

  SvarSlett
 3. Jeg husket ikke hvordan gangen din så ut før så jeg måtte finne et eldre innlegg som viste det. Det ble sååå fint med forandringen du gjorde i gangen, passet veldig fint inn med kommoden du malte!! Kos deg masse i Spania!

  Klem fra Jorunn

  SvarSlett