torsdag 3. april 2014

Something new, something old................


I det siste har jeg kjent meg så lei av mange av de gamle tingene mine!Følte virkelig for å få meg noe nytt! Nå var det kjøkkenet som fikk jeg seg en liten makeover. Tok bort alle de røde innslagene, og fant frem noen gamle ting jeg hadde liggende i skapene. Og så måtte jeg bortpå med de nye og jeg syns det ble riktig så fint jeg!

 Kjenner jeg er litt lei av det søte, det passer liksom ikke så godt inn her, som det gjorde i Annekset.Selvfølgelig skifter smaken også, etter 10 år blir man jo kanskje lei av ting "sånn helt naturlig" og?
Ble iallefall veldig fornøyd med resultatet av min lille om-møblering på benken! Det går mot helg! Og det er bare å nyte de fine dagene vi har her sør! Må innrømme at det var utrolig deilig å komme hjem! :)

See ya! 
2 kommentarer:

 1. Hei Lene, så koselig på kjøkkenet hos deg. Kjenner også at jeg blir lei av ting og tang av og til. Godt å ha noe å skifte ut med. Ønsker deg en koselig helg i det nydelige været vi har hatt i det siste, men nå ser det ut til å være slutt for denne gang her på vestlandet. Får håpe på godt vær i påsken. Klem fra Mona.

  SvarSlett
 2. Hei skjønne Lene!
  Å så fint du har gjort det på kjøkkenet!
  Klart man må bytte litt på ting og tang;))))
  Ha en flott ny uke!

  God klem
  Camilla .

  SvarSlett