fredag 28. mars 2014

here I come


Hadde ikke hatt noe imot å eie dette kjøkkenet! Elsker fargene! Krana som ligner på den jeg hadde i Annekset. :)  Kjenner jeg savner Annekset av og til, jeg hadde det så fint de årene jeg bodde der. Men jeg er jo blitt veldig glad i Hula mi også! Syns det er herlig å bo i sentrum, bare gå ut i gata og være nær alt. :)

Mandag setter jeg kursen sørover. Etter 6 uker i Bodø skal det bli godt å komme hjem igjen! :)

Bildet er hentet fra Pinterest

Hjertlig velkommen til nye følgere, så koselig at dere har funnet veien hit. Og tusen takk for koselige kommentarer, det er så moro å høre fra dere! :)

See ya!


3 kommentarer:

 1. Herlig kjøkken! Skulle gjerne hatt det slik i det gamle Nordlandshuset vi skal renovere :-) god helg til deg :-)

  SvarSlett
 2. Herlig farge på skapet! Jeg husker jeg hadde samme farge på et bad for over 30 år siden..hehe...det var den gangen jeg hadde knallfarger i nesten hvert rom.hihi...Jeg savner noen ganger å bo sentralt i Oslo,. Blir sikkert deilig for deg å komme hjem igjen selv om det er veldig koselig å være sammen med familien i Bodø,

  Ha en fin uke, klem fra Jorunn

  SvarSlett
 3. Masse glade farger :) Det må være godt å bo nær alt også. Jeg er født og oppvokst i Lørenskog som er rett utenfor Oslo. Er vant til at alt er i gangavstand. Så det ble en overgang å bo her ute på landet- vi har alt vi trenger her ute også, men må ha bil da :) Orker jo ikke å gå flere km. Det er 40 min herfra og inn til Lørenskog/Strømmen- ikke langt men langt nok til at det planlegges litt rundt det.

  Ønsker deg herlige dager

  Klemmer fra Monica

  SvarSlett