søndag 19. februar 2012

Bilderas kjøkken!

Endelig har jeg fått malt ferdig skapet, sier meg fornøyd nå. Her kommer et lite bilderas av skapet og  kjøkkenet. Har forsøkt å ta bildene sånn at dere kan få et lite innblikk i hvordan kjøkkenet er, det er faktisk ikke så lett, fordi rommet er så lite! :)



Her ser man hvor trangt det er mellom vaskebenken og skapet! Derfor ble jeg så glad da jeg fant dette skapet på brukten i Askim, det passet akkurat inn i kroken der. De andre skapene jeg har sett, er altfor store og ruvende. Dette har jo glassdører og lys inni, og glasshyller, så inntrykket blir ikke så massivt.



Her har jeg tatt bilde fra stua, i bakgrunnen ser man at man kommer rett inn i kjøkkent utenfra, for jeg har ikke noen gang i Annekset!

 

Knottene kjøpte jeg på Indiska, syns å huske at de hadde dem i rosa og grønn også, til bare 39,- for to stykker. Jeg syns disse lyseblå passet så godt inn, siden jeg har lyseblått kjøkken. (Fargen heter Fredfylt.)



Er ikke mattene mine fine?! De er kjøpt på Ellos Liker så godt de brune og beige fargene til de blå veggene. Kurvene har jeg også kjøpt der, de har jeg boligbladene mine i, mine skattekister, de der! :) 



Hengte opp hvite gardiner etter jul. Syns det ble så lyst og deilig. Utsikten fra kjøkkenvinduet er ikke så fin, der ute holder de nemlig på å bygge ny garasje!



Her mot gårdsplassen. Måtte legge opp gardina til lillevinduet, jeg syns det ble ganske så bra etterpå. Den turkise kurven er brødboksen min! Kjøpte den på Søstrene Grene. Der kjøpte jeg også disse koppklutene, syns de var så fine, kanskje ikke så lett å se på bildet under her, men det står RENLIGHED på dem! :)


Ute laver det ned, masse våt, ekkel sne! :( Nu vil æ ha vår!

Takk for koselige kommentarer, det er så moro å lese! Ha en flotters søndag!

6 kommentarer:

  1. Hei Lene.
    Så koselig,liker så godt små nusselige
    rom. :)) Kjempefint skap med masse fint
    inni. Flotte matter og.
    Ha en fin dag.
    Klem fra Mette.

    SvarSlett
  2. Koselig kjøkken! Så fine blåfarger du har der. :)

    SvarSlett
  3. Kjempekoselig hos deg!Flott skap!

    SvarSlett
  4. Så koselig på kjøkkenet ditt, herlig original innredning som ikke så mange har lenger :))

    Ha en fin søndag :))

    SvarSlett
  5. Hei på deg. For en flott blogg du har, og et nydelig hjem. Er det greit at jeg linker til bloggen din?
    Ønsker deg en flott kveld, og ei ny uke som snart banker på:)

    SvarSlett
    Svar
    1. Det er jo kjempeflott det! Hyggelig at du liker bloggen min! :)

      Slett