mandag 20. februar 2012

La Bella!

Mandag og en helt ny uke ligger foran meg. Syns mandagene er så deilige, for jeg er ikke glad i søndagene, som nevnt før. I dag er det så grått og kaldt ute, så jeg skal kose meg med litt husarbeide! Vaske loftet, bla. Har jo fått vasket alle mattene i helga, låner nabosøster sitt (mye større hus) nå mens dem er borte og har fått plass til å tørke alt sammen. Skal bli deilig å få vasket loftet og lagt på rene matter!  :))Det her er ho Bella som jeg passer. Det er nabosøster sin lille hund. Et herlig vesen, snill som dagen er lang! :) Så da er det ikke noen sak å steppe inn og være litt matmor! :)


Vil ønske velkommen til enda en ny følger, så artig at flere finner veien til min lille blogg! Og tusen takk for kommentarer, det gjør det så artig å skrive innlegg!

Fin ny uke til alle sammen!

3 kommentarer:

 1. Åå for en nydelig liten vofs!! I dag er det så fryktelig vær at Molly grøsset da hun gikk ut på terassen. Nå vil vi ha vår!!

  Ha en fin dag!
  Klem.9

  SvarSlett
 2. Ute er det langt fra vår. Men du har fått våronna:-) Godt med vaskedager. Å så har du slik en søt støvoppsamler hos deg:-) Nei, det var ikke stygt ment:-) Den er kjempe-bedårende!!

  Nydelig blåfarge du har på det koselige kjøkkenet ditt!!

  Ha en fin ettermiddag i nyvasket hus!

  klem fra Hjørdis

  SvarSlett
 3. Gøyalt når man finner blogger som tørr vise farger;) Syns du har et flott hjem:)
  Nydelig liten Bella du passer, vi har selv en litt større hund: en siberian husky:)
  Ønsker deg en flott dag og ny uke.
  Klæm fra AnKa

  SvarSlett