mandag 30. januar 2012

Monday morning blues..........not! :)

Ny uke, nye muligheter! Er ikke det minste sorry for at helgen er over, har aldri vært særlig glad i søndagene nemlig..........de er jo lange som et vondt år, og de vil vi ikke ha flere av, vil vi vel? Denne uka skal jeg konse på å få huset i tipp topp shape og det gleder jeg meg til! Etter å ha malt i en uke, skal jeg ta siste strøket på dørene i kveld, jippi, det skal bli godt å rydde bort malingsspann og pensler! Blir så mye rot når jeg maler, for her er det trangt om herligheta, sånn er det vel for alle som har lite plass å røre seg på. Nå ligger det en dør på kjøkkengolvet og en på stuegolvet og da er det fullt hus sann! Bare såvidt jeg får rørt på meg her..........:)

Noen bilder fra soverommet i dag. Jaja, man strever nå med sitt, syns det er vanskelig å få fine bilder derfra.?? Ikke har dagslyset kommet heller, da jeg holdt på, men sånn her ble det nå altså.

Ønsker en god ny uke til alle som er innom!

3 kommentarer:

 1. Ble fint på soverommet, gratulerer med nytt sengetøy forresten :))

  Ha en fin ny uke :))

  SvarSlett
 2. Kjempekoselig soverom. :))
  Klem fra Mette.

  SvarSlett
 3. Takk for hyggelig kommentar! Koselig blogg du har!
  Så fint soverommet ble! Det er alltid så deilig når man er ferdig med maleprosjekter. Vi har et uendelig maleprosjekt på hytten. Gleder meg til det er ferdig..

  Ha en finfin ukestart!
  Klem:)

  SvarSlett