lørdag 31. desember 2011

Godt nytt år!

Da har vi sånn smått begynt på årets siste dag. Ute flommer nordlyset over himmelen og i nabolaget skytes det opp raketta. Ikke så lett å få sove i det bråket der, så æ lure nu på kosn det blir neste natt, kommer ho Eline til å våkne? That is the question!

Det blir ikke nåkka stor nyttårsfeiring her i stua i år. Olav skal jo jobbe hele natta, det blir vel hektisk, kan æ tenke meg! Men vi skal da ha kalkun med alt tilbehør likevel. Så æ får en travel dag på kjøkkenet i morra. Det ska bli artig å kokkelere litt, det e lenge siden jeg har stekt hel kalkun. Så jeg får håpe det blir vellykka da!

En av julegavan æ fikk var en skjønn, liten bambi! Ho skal opp på hylla over peisen når æ kommer hjem, skal legge ho i veska, ho blir vel ikke konfiskert i sikkerhetskontrollen?? I samme gave fulgte dette skjønne bildet med!Har jo fått mye anna fint i julegave også, så nu glede æ mæi til å komme hjem og sette alt på plass! Det her bildet tok æ ut sjøl da vi va på raid til Degernes brukthandel, og fikk lov til å elte det hjemme da æ dro til Bodø, triiiist om det skulle ha gått sønder på tur nordover! Tusen takk for alle gaver, forresten! OG tusen takk til alle dere som legger igjen kommentarer til meg, det er jo sååå koselig.

Ønsker alle en riktig festlig nyttårsaften! ITJ FÅRRÅ NÅLLES

3 kommentarer:

 1. Wow! Dette bildet var utruleg vakkert!Heldige du :)
  Ynskjer å takke deg for alle fine ord og inspirasjon dette året!

  Godt nytt år ♥

  Klem frå Astrid

  SvarSlett
 2. Koslig blogg du har mamma :) Klem fra oss i jønkøping. God jul og godt nyttår.

  SvarSlett
 3. Dei beste ønsker om eit GODT NYTT ÅR!!!!!!! Gleder meg til å følge deg vidare:)

  Takk for alltid so fine kommentarar hos meg♥
  Klem frå Mette.

  SvarSlett