torsdag 16. oktober 2014

Long time no seeHeisann og hoppsann!Her ble det et langt opphold! Holder på å prøve ut det nye kameraet mitt, er ikke helt fortrolig med det enda............. Prøvde meg på litt borddekking her! 

Vært hjemme noen uker, vært til mange legetimer og på sykehuset. Om noen dager setter jeg kursen nordover igjen. Har vært en tur hos Nina og Andy også, vi hadde det sååå koselig! Og jeg ble så glad da jeg så leiligheten deres, jeg trodde den var 40 kvmeter, og så viste det seg at den var 70!! Da måtte jeg le litt gitt, jeg begynner visst å bli tunghørt! Badet var nyoppussa og kjøkkenet skal de ta etter jul. Store gode rom og mye lys, jeg tror de har gjort et godt kjøp der ja!Her er et bilde av de unge håpefulle! :) Vi var ute på resteuranten Rosegarden og spiste thaimat, så nydelig mat, kan absolutt anbefale de om du skal til Sverige, de har nemlig en kjede av disse stedene der! Ellers så ble det ikke så mye shopping på oss, kom hjem med en pakke papirsugerør og thats it! :)))

I morgen skal leiligheten vaskes og pyntes. Har hatt en container her i borettslaget de siste ukene så nå skal det ryddes og kastes! Tenkte å kaste en masse julepynt også, fra 80-tallet, kommer ikke til å bruke noe av det mer, og det tar opp så mye plass i boden. Kunne jo ha gått på brukten med det, men latskapen lenge leve.............. :)


1 kommentar:

  1. Hallo Lene!
    Det var da et vakkert par på bildet her:) Gratulerer med nytt kamera, det er gøy det!! Du, så kule kopper, bille og asjett du har...likte veldig god mønsteret!
    Klem fra Jorunn

    SvarSlett