søndag 19. oktober 2014

Hello Minty Breeze!Noen ganger er jeg litt rar! Mens jeg var på besøk i Bodø nå sist, så kom jeg over tilbudskatalogen til Monter på nettet. Så at de hadde billig maling og ba søster om å dra og kjøpe et spann til meg. For du skjønner, det sa jeg, de har fått så mange nye flotte farger på Jotun! Og så er det jo den veggen i stua, den som har "overlevd" hvitmalingen min. Den er i og for seg grei nok, grå og nøytral, men jeg vil jo helst sette mitt eget preg i stua og..............så da tenkte jeg altså å male den i den nye fargen 

Minty Breeze! :)
Da jeg vel var kommet hjem og skulle se hvordan fargen var i spannet, så jeg fort at dette var mer en riktig farge for soverommet! Får finne en annen farge til fondveggen i stua da, ikke at det er så lett, fordi jeg har lite lys i leiligheten, er usikker på hvor mye jeg kan ta i, for å si det sånn........
Er veldig fornøyd med soverommet etter mini-makeover! Har kjøpt et nytt sengeteppe også, det ser jo sort ut på bildene, men det er dyp lilla og jeg bare elsker det! Det er noe med meg og fløyel altså!  For det meste har jeg det liggende på daybed-en i gangen, godt med litt dypere farge nå som det går mot vinter. :)4 kommentarer:

 1. Hei Lene

  Så fint du har fått de på soverommet og stuen under her :)
  Flott og moderne ;)

  Ligger svar til deg under siste kommentaren din hos meg :)

  Klem Bente

  SvarSlett
 2. Ser flott ut og at det er en fin farge og sove godt til :)

  Takk for alle de koselige ordene du skriver inne hos meg - de varmer :) Vi skal ha en visning til om et par uker. Finn jobber to helger på rad så må vente til han har frihelg ! På den første visningen var det 4 veldig interesserte men to hadde ikke orden i finansene og to andre trakk seg for de ville ha fire soverom- vi har tre. Vi har ikke kjøpt noe nytt ennå så det haster ikke- men kan jo være godt å få en avklaring i løpet av november måned.
  Er spent på fremtiden :) Saken er at vi ønsker å finne noe veldig i nærheten av barnebarna- om jeg skal ut å kjøre i mørket( uten gatelys) så trigger det migrenen min og det er så kjedelig. Sønn min og svigerdatter trenger hjelpen min et par timer et par dager i uken og det gir meg mye å kunne være der når de trenger det, så hadde vært godt å hatt kortere vei og dermed unngått å blitt dårlig i to døgn etterpå. Det viktigste er hvor vårt nye hjem er- så får vi lage det til som vi ønsker etter hvert. Men først selge :)

  Ha det så godt Lene :)

  Klemmer fra Monica

  SvarSlett
 3. Bare innom for å si takk for fine ord og ønsker deg en fin helg :)

  Klem Monica

  SvarSlett
 4. Så fint det ble, Lene! Det er ikke mye som skal til noen ganger før et rom får et helt annet uttrykk. Jeg malte et soverom hjemme i en litt mørk cafelatteaktig farge, gulv ble malt hvitt...det ble veldig fin med noe annet enn hvite vegger. Behagelig med litt mørkere farge på soverommet:)
  Ha en fin søndag!
  Klemmer fra Jorunn

  SvarSlett