fredag 25. oktober 2013

Soveromsbilder

 
 
 
Da har jeg tatt noen bilder fra soverommet. Som dere ser var rommet mørkegrønt og helt forferdelig før jeg malte det. Det har bodd en storrøyker her før meg og jeg fant rett og slett brennmerker etter sigaretter i veggene da jeg skulle til å male! Ikke til å fatte at noen røyker på senga i det hele og store, men å stumpe sigaretten i veggen er jo bare enda verre?? Jaja, man er forskjellig..............
 
 
 
 
 
 
(Den samme mørkegrønne nittitallsfargen var i gangen også.........usja meg! )
 
 
Her er soverommet etter oppussing.
 
 
 
Fondveggen er malt i Sjøgløtt fra Jotun. Syns den bare er sååå fin, beroligende å ha på et soverom. De andre veggene er malt i Klassisk hvit. Syns kombinasjonen er veldig fin altså, det er lyst og delikate farger sammen. :)
 
 
 
Sengetøyet er fra h&m home. Digger det! Mykt og godt til en rimelig penge! :)

 
Som nattbord bruker jeg det gamle tv-bordet mitt. Det er jo opprinnelig et nattbord  som jeg har satt hjul på, kjøpt brukt for en hundrings.
 
 
 
Kommoden har jeg kjøpt på brukten for hundre kroner! Akkurat det jeg var på utkikk etter, så det er jeg veldig fornøyd med! :) Lampa er innflyttningsgave fra søster S, den er kjøpt på Indiska på Nordby. Digger den! :) Tusen takk S! :))
 
Det er godt med oppbevaringsplass på soverommet, men jeg tror kanskje jeg må male opp skapdørene. Har jo maling nok stående, så det er bare å hive seg rundt å få gjort det..........
 
 
 
Det englebildet er en gave fra søster I. En liten buddha har også fått plass og sammen syns jeg er så fine. Gjør vel ikke noe å blande litt herfra og derfra. Den fine notatboken er fra kremmerhuset.
 
Eline, barnebarnet mitt, fyller 3 år i dag! Skulle så gjerne ha vært der, men vi sees om en uke, da drar jeg tilbake til Bodø igjen. Ryggen til dattera mi er verre enn noen gang, så jeg skal dit for å hjelpe henne litt.
 
Her blir det besøk av søstre i helga, gleder meg til krabbelag i kveld. Ha en riktig fin helg alle sammen! :)
 
Lene
 
 
 
 


3 kommentarer:

 1. Stor forandring på soverommet. Den gråfargen, sjøgløtt, passet fint på soverommet. :)

  SvarSlett
 2. Oj, det ble stor forandring!! Rommet ser jeg veldig fint ut nå, fine farger du valgte!
  Ha en riktig fin helg, klem fra Jorun

  SvarSlett
 3. Så stor forandring og herlig med det da :) nydelig farge den sjøgløtt.

  God helg

  Klemmer Monica

  SvarSlett