søndag 20. oktober 2013

Grå fasinasjon

Heisann sveisann, nå ble det en god pause her! Måtte kaste det jeg hadde i hendene og ta første fly nordover til dattera mi i juli, som hadde ødelagt ryggen sin. Mamma trør til som barnepasser og hushjelp!  Nå, 3 måneder etter, er ryggen like vond, men nå må jeg kaste inn håndkleet, jeg må ha en pause. Som jeg gleder meg til å komme hjem til mitt lille krypinn igjen! Skal bare koooose meg, så får vi nå se kor lenge hvilepausen varer.Er blitt helt tussete etter grå kjøkken!  Ikea sin  gråe Bodbyn er min våte drøm for tida, hehe! Som dere husker skulle jeg jo i gang med en mini-makeover av kjøkkenet i sommer. Maling og alt er kjøpt inn og står klart der hjemme, men jeg vet nå ikke katti jeg blir å begynne. Føler det blir stress å få det til før jul..............har så mye på programmet i ukene og mnd som kommer.


 
 
Skal på en laaaang juleferie til min hjemby også, det gleder jeg meg noe voldsomt til. Men jeg skal forsøke å få tatt noen bilder fra mitt lille bo før jeg drar og legge ut her.
 
Tusen takk for alle koselige kommentarer og hilsener, dere er nå søte! See ya!
 
 
 
 

3 kommentarer:

 1. Det så jo stilig ut med grått kjøkken. Fint det siste. Lykke til med maling og andre planer du har. :)

  SvarSlett
 2. Hei
  Der var du :)) Kos
  Grått kjøkken er flott ♥ Har ei venninne som har det nederste,skikkelig lekkert.Hun har rød teglstein til og hvit tømmerpanel :)

  Klem klem fra meg ♥

  SvarSlett
 3. Her var det koselig! Besøk meg også, vel! Se for eksempel det populære innlegget mitt om handling: http://camilla-camillasblogg.blogspot.no/2012/09/ok-er-du-klar.html

  SvarSlett