søndag 18. mars 2012

Inspirasjon baderom

Det inbyggda bubbelbadkaret Artic, ca 20 300 kr, passade ihop med handfatet Vask, 3 350 kr, båda Gus...

Fant disse bildene på Skøna Hem og sitter her og drømmer meg bort! Badet i Annekset må pusses opp snart og jeg sitter på nettet og kikker på hva som fins der ute. Nå skal det sies at badet mitt er 100 ganger mindre enn dette her på bildet, men noen elementer kunne jo vært med, bla flisene. De var skikkelig tøffe, syns jeg. :)
Handfat i corian på specialtillverkat kromat underrede. Blandare Merkur piccolo, Damixa. Bordsspegel...

Eller hva med dette? Taket her skråner som det gjør  hjemme hos meg, syns dette var litt artig fremhevet, her kunne jeg sittet lenge i badekaret og kosa meg. :) Sett ut på vær og vind............og bare latt tankene fly. Det ser ut att vara över hundra år gammalt. På ett bra sätt! Ingen detalj har förbisetts när Fredrik...

Siden Annekset er bygd på slutten av 1800-tallet, kunne det vel ha passet med noe slikt? Men nå vet jeg at utleier planlegger å sette inn en dusj istedenfor badekar, for å få plass til vaskemaskin. (Nå må jeg i kjelleren i nabohuset for å vaske klær, det er jo litt tungvint igrunn!) Syns det var så fint med doen for seg selv, men likevel er det samme rom. Vinduet mellom rommene gjør det lyst og fint!

Tirsdag setter jeg kursen sørover. :)


5 kommentarer:

 1. Jeg falt for badet på det siste bildet. :) Veldig i den stilen vi har. :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, jeg syns nok også det er det fineste, passer nok huset best også. Blir spennende å se hva utleier finner på av løsninger, for det blir nok en stor utfordring, badet er jo så lite og mye skal på plass. :)

   Slett
 2. hei hei.
  Tusen takk for fine ord hos meg:)
  Det siste badet er helt nydelig syns jeg også.
  Så kjekt å drømme litt,uansett blir det nok koselig med eller uten badekar.

  Ha en vidunderlig dag.
  Klem Camilla

  SvarSlett
 3. Hei hei, og takk for alle fine kommentarer du legger igjen hos meg.
  Blir kjekt å renovere badet da :))
  Det nederste badet du viser er nok det fineste badet jeg noen gang har sett, har gjemt på et blad hvor det er en reportasje fra dette badet, men jeg har heller ikke så stort bad at jeg kan lage det akkurat slik, men noen elementer går det vel kanskje an å kopiere alikevel som du sier :))
  Har fri i dag, så nå skal jeg ta fatt på glassverandaen.

  Ha en fin (nesten) ny uke :))

  SvarSlett
 4. Eg og likte veldig godt det siste bildet. Så stilig med vindu mellom do og resten av badet! Herleg inspirasjon du deler!
  Ha ein fin kveld!
  Klem:)

  SvarSlett