onsdag 16. november 2011

Lopper!

På mandag var jeg og søstera mi på Gjenbruket på Degernes. Det er en svææær bruktbutikk fylt til randen av ting og tang. Der elsker jeg  å gå og titte, ha god tid og bare kose meg! Kjøpte med meg noen småsaker til kjøkkenet, bla denne lille krakken. Den skal jeg sitte på når jeg vasker opp koppene, for kjøkkenbenken min er så lav at jeg må stå krokrygget hver gang jeg skal vaske. Nå kan jeg bare sitte på krakken, høre på musikk fra min retro-kopi-radio og bare kose meg. Jeg er et sånt menneske som liker å vaske! Det kan mine barn ikke forstå, gååååre an det da, mamma!!!

75 kr betalte jeg for denne herligheten, men jeg syns nå den er bra fin ja, så ok, jeg gikk nå med på det! Syns fargen på trekket passet så godt inn her i mitt lyseblåe kjøkken. Andre ting jeg kjøpte på Gjenbruket var dette serveringsfatet, som er norskprodusert, men jeg klarer ikke tyde teksten på merket på baksida, så jeg er usikker på hvor det er laget og hvor gammelt det kan være?
Syns det hadde så fin dekor, og så passer det til å bruke som fruktfat, det var noe jeg var på utkikk etter. Dessuten kjøpte jeg disse to frukttallerknene, som jeg har tenkt å henge på veggen. Syns de var så pene!
Og så til sist, som toppen av kransekaka, eller ka æ nu ska si, så fant æ disse to gamle, gode nissan! Der på Gjenbruket har de en helt egen avdeling med juleting, hele året! Det er sååå spennende å gå der og kikke!

3 kommentarer:

 1. Hei Lene
  Det hadde vært kjempehyggelig om du kom på bloggtreffet! Her er det ikke "størrelsen det kommer an på" ;o)
  Hilsen marits pust i bakken
  PS Kjempekoselig blogg du har, forresten!

  SvarSlett
 2. Så søte de nissene var. :) Gammeldags jul passer de absolutt til! Herlig krakk også og fat. :) Fine funn, rett og slett. :)

  Fin blogg du har! Hilsen Hulda med bloggen Husfruas Memoarer.

  SvarSlett
 3. Hei!
  Takk for hyggelig hilsen i bloggen min.
  Fikk en skikkelig flashback av den krakken din, så det må være noen i familien som har hatt en maken en gang. Selv hadde vi sånne krakker og stoler med blåroset sete og rygg som ikke var så gamle. Blæh!

  PS jeg har kannen som hører til fløtesettet ditt, forresten! ;)

  SvarSlett