fredag 25. november 2011

Koselig fredag!

Ute regner det og stormen Berit har herjet i natt. Måtte ut i natt og berge kransen på ytterdøra, ut i nattklær i regn og blåst, håper ingen så meg, knis! I dag har jeg bare kosa meg hjemme og har ikke stukket foten utafor døra enda. Skal bake i helga,bare kose meg,  krydderkjeks etter mammas gamle oppskrift, de er så kjempegode og er jul for meg. :)I går måtte jeg fikse skapet i stua, her en dag knakk nemlig nøkkelen i skapet i to da jeg skulle åpne det! Å nei, tenkte jeg, hva gjør jeg nå??? Dørene måtte jeg brekke opp med en kniv, jo det var like brutalt som det høres ut!! Fant noen gamle knotter i mine gjemmer og så var det bare å hente frem drillen. Syns ikke det ble så værst, selv om de ser litt skakke ut på bildet, så målte jeg pinlig nøyaktig opp med tommestokk altså! Kanskje dørene er litt skeive?  Men jeg er fornøyd jeg, dørene lar seg lett lukke opp nå og skapet er reddet! :)

Har pynta litt til jul i stua også, for jeg skal jo snart reise nordover og være borte til over jul. Da er det koselig å ha litt jul hjemme før jeg drar og  når jeg kommer tilbake rett etter nyttår også.


Hjertet med den lille engelen på fikk jeg av mitt yngste tantebarn til jul i fjor. Er så glad i engler, forstår dere, og de to små der, har jeg fått av min nabo-søster! Så er det første adventssøndag denne helga, hjelp, hvor blir tida av?? Ute er det 10 plussgrader og regn, ikke mye som minner om advent ute iallefall. (men jeg syns det er litt deilig jeg da, "klimaflyktning" fra nord som jeg er! :)) 
Ønsker en god helg til alle som titter innom! :)

2 kommentarer:

 1. Så flott skap du har!
  Englene var nydelige. :)
  Blåst veldig her også, men jeg slapp heldig vis å gå ut på natta. ;)
  Ha en fortsatt fin kveld!

  SvarSlett
 2. Det skapet ser utruleg lekkert ut!
  Nydeleg pynta..

  Nyt helga ♥

  Klem frå Astrid

  SvarSlett