søndag 13. november 2011

Det nærmer seg!

 Det er bare to uker igjen til advent! Wow, hvor blir tida av?? Denne høsten har gått i et rasende tempo, skjønner ikke at det går mot jul igjen. Jeg skal jo ikke være hjemme i hverken adventstida eller i jula, jeg reiser til Bodø den 1 desember, og blir der til utpå nyåret. Den eldste av jentene mine og hennes samboer har kjøpt seg leilighet og jeg skal dit for å hjelpe til med oppussing og flytting og barnepass. Gleder meg til det, det skal bli godt å se alle sammen igjen, spesielt Eline da!
Dette nydelige bildet har jeg lånt hos søstera mi, hun har sååå mye fint! Artig å se at hennes ting også kan passe inn i mitt lille rede. Vi har ganske lik smak egentlig, selv om jeg nok liker nyere ting godt også, så går hun for antikk, skal bli sååå morsomt å se hvordan de får det når de er ferdig med renoveringen av sitt nydelige sveitserhus! 

Ønsker alle en riktig god søndag!

2 kommentarer:

 1. Takk for koselig hilsen. Det er ikke lenge til advent nei, tiden går fort, så altfor fort. Nå har jeg tittet gjennom bloggen din, koselig leilighet du har, stilig sofa. Ser at du trives her. Fin uke til deg, klem fra meg.

  SvarSlett
 2. Nydeleg det bildet:)Skjønne fargar på det...
  So snill du er som skal hjelpe til med innflytting og barnepass!!!Vert nok tid til mykje kos med vesle Eline da♥Herleg!

  Ønsker eg ei fin.ny veke ☺
  Klem frå Mette.

  Takk for alltid so gode ord frå deg♥

  SvarSlett