tirsdag 15. november 2011

Bloggen skifter navn i morra!

Ikke så lett å finne et unikt navn på bloggen, først så kalte jeg den for Dukkehuset, fordi huset er så lite som,  ja akkurat -et Dukkehus! Men ikke lenge etter fikk jeg nyss om at navnet var opptatt, så da var det å tenke ut noe som kunne ligne litt på Dukkehuset, og navnet falt så på Lillehuset. For det er faktisk det utleierne kaller det.(Jeg bare leier her.)  Men så i dag, da jeg snakket med Norske Interiørblogger , anbefalte de meg å bytte navn igjen.

At det skulle være så komplisert å finne et bloggnavn hadde jeg aldri trodd! Så det skal bli spennende å se om jentene i NIb godtar navneforslaget mitt.

Den lille svenske salmeboka er fra 1819 , vanskelig å se på disse bildene, men der har jo ho søster, som æ har lånt den av, en aldri så liten skatt!. Innbunden i fløyel og med en liten lås på, er den nok ikke blitt mye brukt til hverdags iallefall! Den er kjøpt på marked i Gamla Stan i Stockholm. Jeg bare elsker den, kanskje en ung jente i 1819 fikk den til sin konfirmasjon? Eller til sitt bryllup?


Det nydelige Tea-for-one settet kjøpte jeg for mange år siden i Hammerfest, syns det er så fint! Faktisk står det mest til pynt i stua, men det e jo egentlig for gæli, nå skal jeg ha det fremme og bruke det til min daglige dose grønn te! Den blå kammerstaken bak der kjøpte jeg da Hanne og Marit hadde høstmarked her i Halden i høst. Bloggen til Hanne finner du til høyre på siden av bloggen.

1 kommentar: